Мото аптечка

          Надявам се не мислите, че това е просто багаж, който при липса на място, можем да пренебрегнем. Лично аз имам малка, компактна аптечка, която се старая да пътува винаги с мен – било то с мотора на дълги пътувания, събори,  уикенд разходки или с колата – по палатки и други.

          Основната идея при изграждането на подобна аптечката (или иначе казано “мото аптечка”) е тя да е максимално малка, но и максимално полезна, съдържайки бързодействащи медикаменти. Подходяща е за бърза реакция във всякакви условия. По-долу изброявам съдържанието ѝ. Имайки предвид, че се гони максимална компактност, количествата медикаменти са ограничени.

Съдържание на аптечката:

          Всичко това се съхранява в подходящ несесер. Не претендирам,че този списък е най-оптималния, но покрива достатъчно възможни проблеми и до момента не ми е липсвало нещо.

Искаш да прочетеш повече ?

Индикиращи модули

           Това са устройствата, които дават полезна информация. Най-често срещаните и използвани са волтметър и датчик за скорости. При турсистическите мотори

Прочети повече »

          AlexsVstrom.com е българският портал на Suzuki V-strom, в който ще намерите всичко за него – информация, съвети, аксесоари.

Свържи се с мен

А ти разбра ли за новите ръчно направени мото аксесоари?

Единична стойка за каска

Без Дървена основа

Единична стойка за каска

С Дървена основа

Двойна стойка за каски

С Дървена основа

Мото Термометър

Мото Часовник

Този сайт използва бисквитки -"cookies". Те водят до по-добро представяне на сайта и осигуряват по-приятно лично преживяване, докато го разглеждате.