Модификация на

Съдържание на страницата

Сподели с приятел:

“Това не е толкова популярна модификация, но пък е проста, бърза и евтина. Подходяща е, ако се чудите какво да чоплите по мотора в свободното време. Проблема на мигачите е, че оригиналните мигачи нямат в себе си рефлектори и съответно няма нещо, което да отразява светлината на крушката. Модификацията се изразява в добавяне на отразяващ слой. Така светлинният поток излизащ от мигача се увеличава, подобно на фаровете.

И все пак не очаквайте чудеса – няма да светне като диоден мигач.

Рефлектор от какво?

За “създаване” на рефлектор могат да се използват различни подходи и материали. Възможните варианти, които съм срещал и за които се сещам са:

  • рефлекторно самозалепващо фолио;
  • алуминиево самозалепващо фолио;
  • спрей боя - хром;

Как се "добавя" рефлектор?

          Разглобяването е лесно и се изразява в развиване на винт с кръстата отвертка. Стъклото се сваля, а след него и крушката.

          Независимо какъв метод ще се избере за създаването на рефлектора, почистването е разковничето. С парцал и разредител се почиства добре вътрешната част на мигача навсякъде, до където може да се достигне. Изчаква се да изсъхне.

          Аз използвах алуминиево самозалепващо фолио, защото такова имах налично. То е подходящо, поради причината, че се намира във всички строителни магазини, отразява силно, лепилото е много здраво и не се разтича след нагряване.
         При поставянето на фолиото се старая да използвам максимално големи парчета. 

Искаш да прочетеш повече ?

Гуми и ремонт

Състояние и ремонт на спукани Състояние на гуми “Тази страница ще бъде кратка, поради причината че на гумите се следи един параметър и това е

Прочети повече »

          AlexsVstrom.com е българският портал на Suzuki V-strom, в който ще намерите всичко за него – информация, съвети, аксесоари.

Свържи се с мен

error: Съдържанието е защитено!

Този сайт използва бисквитки -"cookies". Те водят до по-добро представяне на сайта и осигуряват по-приятно лично преживяване, докато го разглеждате.