Характерни черти на Suzuki DL1000

Съдържание

Харесай и сподели 🙂

Личните ми впечатления

“Тук искам накратко да споделя вижданията си относно мотора, защо съм го избрал, какво ми е направило впечатление, предимства и недостатъци, които съм забелязал. Според мен написаното би било полезно най-вече на хората, които обмислят покупката на такъв.

Една година опит и около 10 000 километра върху Honda Hornet 600 ми бяха достатъчни, за да осъзная, че искам голям туристически мотор.  Да, Хорнета е забавен, готин и високооборотен мотор, НО е мотор за в града и за хора под 180см височина. Да кажем,че е кофти е да си удряш колената в лактите… А аз съм 186см висок, около 100 килограма според сезона  и бързо разбрах, че туристическият тип мотори ще са моят тип. Скачам в следващият абзац, за да не разводня прекалено този.

По-долу обобщавам няколкото ми големи довода, поради които избрах Suzuki V-strom 1000. За повече информация – прецъкайте табовете по-долу, до края им :).

          С  изложената  аргументация, грубо казано описах що за машина е V-strom-a.  Висок и голям мотор, изключително удобен за високи хора, пластмасите и слюдата пазят добре от вятър, седалката не измаря бързо и има широко кормило. От гледна точка на двигател и мощност – достатъчно мощен за пътуване на двама души с багаж, спокойно можеш да поддържаш висока скорост или да изпреварваш като рядко се налага рязко сваляне на предавка. Мотора е изключително повратлив, с много добре разпределено тегло, което се усеща под резервоара и нисък център на тежестта, което спомага бързото и лесно лягане в завои или управлението му на ниска скорост. Окачването е също адекватно – обира почти всички неравности,  а когато е натоварен вози приятно и меко. Двата му фара светят предостатъчно и осветяват достатъчно добре асфалта, което прави вечерното каране удоволствие, а не бавно мъчение.

Често срещани проблеми и специфики, характерни за модела

“Тук искам да спомена болежките и най-често срещаните модификации на модела DL1000, за които съм чел или до които съм стигнал чрез личния си опит. Документирани са за различни години от модела и за различни пазари. Някои от тях са свързани със спецификации на модела, други се проявяват като следствие на дългогодишна употреба, трети са в следствие на персонализиране от страна на собствениците.

Искаш да прочетеш повече ?

Гуми и ремонт

Състояние и ремонт на спукани Състояние на гуми “Тази страница ще бъде кратка, поради причината че на гумите се следи един параметър и това е

Прочети повече »

          AlexsVstrom.com е българският портал на Suzuki V-strom, в който ще намерите всичко за него – информация, съвети, аксесоари.

Свържи се с мен

А ти разбра ли за новите ръчно направени мото аксесоари?

Единична стойка за каска

Без Дървена основа

Единична стойка за каска

С Дървена основа

Двойна стойка за каски

С Дървена основа

Мото Термометър

Мото Часовник

Този сайт използва бисквитки -"cookies". Те водят до по-добро представяне на сайта и осигуряват по-приятно лично преживяване, докато го разглеждате.