Search

Двойна стойка за каски

За мотористи със спътник на мотора или за хора с повече от една каски. Това е стойка за две каски, с дървена основа.

Out of stock

87.90лв.

[ti_wishlists_addtowishlist]

Description

Абсолютно съм сигурен, че доста често се чудиш къде да оставиш каската – било то на дивана, шкаф, стол и все не си е на мястото и все няма „свое“ място. Звучи малко пренебрежително към нещо, което много харесваме и ценим. Този въпрос е още по-актуален сега, в студените месеци, когато каската е само нещо, което повече пречи, заема място и не се използва така активно.

От къде и защо съм толкова сигурен и убеден ли? Ами всъщност това беше моята мотивация да създам тази стойка.

Това е първата от серията мото стойки с послания, НО определено няма да е последната!

Какво представлява всъщност?
• Ръчно изработена стойка за каска за монтаж на вертикална основа – стена или мебел. Може да се използва и с декоративна цел и да се монтира във всекидневната, спалнята или гаража. Всеки има свои виждания и е свободен да си я монтира където иска.
• Метална основа. Дълго време размишлявах върху параметрите на материала, от който да изработя основата, и избрах достатъчно широка и дебела метална шина. Важно беше за мен стойката да стане стабилна, да не се огъва лесно и да издържа безпроблемно всяка каска.
• Възглавничка, върху която ляга каската. Изработена е от дървена основа и висококачествени дунапрен и плат, които ще запазят свойствата си доста дълго време, и ще гарантират, че всяко поставяне и сваляне на каската ще е безопасно, няма да я нарани и няма да я деформира при продължително стоене.
• Подходяща е за всички типове каски – било то пистови, кросови, туристически или отворени мото каски, вело каски, каски за екстремни спортове, строителни каски и защо пък не и за шапки. Абе подходящи са за всичко просто защото са много готини.
• Към стойката може да бъде добавена кука за закачане на яке. Не забравяйте да го уточните по време на поръчката.

Нямаше как да пренебрегна и „нашите куфарчета“, забавен лаф сред мотористите. Това е варианта за хората, които имат спътник на мотора и не искат той да бъде пренебрегван, та двете каски трябва да са винаги готови и на лице. Този вариант е подходящ и за хората, които имат повече от една каска и искат те да са налице. Плоскостта отново е декорирана, чрез печат и обгаряне.

Основната идея, която искам да постигна е – всеки път когато погледнеш към каската и прочетеш посланието, да си спомняш за незабравимите емоции върху мотора, да усетиш мириса на бензин, вятъра в лицето и вкуса на горчивата муха, която се е разбила в широката ти до болка усмивка.
Знаеш за какво говоря, нали?

Искам да обърна внимание на следното – стойките са ръчна изработка и не мога да гарантирам 100%-тово, абсолютно съответствие на бройките. Възможни са леки разлики в нюанси на цветове, форми, размери. За сметка на това всички те са със 100%-тово качество и за всяка една бройка, за всеки един елемент е обърнато безкомпромисно внимание.

Още нещо – тази стойка е супер креативен подарък, защото се отличава със своята уникалност, ръчна изработка, внимание към детайла, практичност и е способна да зарадва всеки моторист. Абсолютно всеки! Убеден съм, че не няма подобен еквивалент.

Комплекта включва: метална стойка, дървена основа, комплект за монтаж, щипки за ръкавици .

Забележка: Този артикул се изпраща в рамките на 3 работни дни. Благодаря за търпението 🙂 !

Additional information

Weight 2.60 kg
Dimensions 80 × 25 × 30 cm
Дизайн

Животът е пътешествие…, Не карам мотор…, Някой го наричат 2, Някой го наричат…, Свободата е две гуми…

          AlexsVstrom.com е българският портал на Suzuki V-strom, в който ще намерите всичко за него – информация, съвети, аксесоари.

Свържи се с мен

Този сайт използва бисквитки -"cookies". Те водят до по-добро представяне на сайта и осигуряват по-приятно лично преживяване, докато го разглеждате.