Search

Единична стойка за каска

Стойка за мото каска с дървена основа. Обгорения ефект е неповторим, а посланието винаги ще те амбицира за повече километри.

Out of stock

76.90лв.

[ti_wishlists_addtowishlist]

Description

Абсолютно съм сигурен, че доста често се чудиш къде да оставиш каската – било то на дивана, шкаф, стол и все не си е на мястото и все няма „свое“ място. Звучи малко пренебрежително към нещо, което много харесваме и ценим. Този въпрос, е още по-актуален сега, в студените месеци, когато каската е само нещо, което повече пречи, заема място и не се използва така активно.

От къде и защо съм толкова сигурен и убеден ли? Ами всъщност това беше моята мотивация да създам тази стойка.

Какво представлява всъщност?

  • Ръчно изработена стойка за каска за монтаж на вертикална основа – стена или мебел. Може да се използва и с декоративна цел и да се монтира във всекидневната, спалнята или гаража. Всеки има свои виждания и е свободен да си я монтира където иска.
  • Метална основа. Дълго време размишлявах върху параметрите на материала, от който да изработя основата, и избрах достатъчно широка и дебела метална шина. Важно беше за мен стойката да стане стабилна, да не се огъва лесно и да издържа безпроблемно всяка каска.
  • Възглавничка, върху която ляга каската. Изработена е от дървена основа и висококачествени дунапрен и плат, които ще запазят свойствата си доста дълго време, и ще гарантират, че всяко поставяне и сваляне на каската ще е безопасно, няма да я нарани и няма да я деформира при продължително стоене.
  • Подходяща е за всички типове каски – било то пистови, кросови, туристически или отворени мото каски, вело каски, каски за екстремни спортове, строителни каски и защо пък не и за шапки, абе подходящи са за всичко просто защото са много готини.

Към металната стойка, добавих дървена основа и така се получи нещо – още по-завършено и дори вдъхновяващо. Илюстрация я създадох в тон с цялата идея, а обгарянето на плоскостта придава много готин ефект, който не може да бъде наподобен с друга техника.

Основната идея, която искам да постигна е – всеки път когато погледнеш към каската и прочетеш посланието, да си спомняш за незабравимите емоции върху мотора, да усетиш мириса на бензин, вятъра в лицето и вкуса на горчивата муха, която се е разбила в широката ти до болка усмивка. Знаеш за какво говоря, нали?

Искам да обърна внимание на следното – стойките са ръчна изработка и не мога да гарантирам 100%-тово, абсолютно съответствие на бройките. Възможни са леки разлики в нюанси на цветове, форми, размери.  За сметка на това всички те са със 100%-тово качество и за всяка една бройка, за всеки един елемент е обърнато безкомпромисно внимание.

Още нещо – тази стойка е супер креативен подарък, защото се отличава със своята уникалност, ръчна изработка, внимание към детайла, практичност и е способна да зарадва всеки моторист. Абсолютно всеки! Убеден съм, че не няма подобен еквивалент.

Комплекта включва: метална стойка, дървена основа, комплект за монтаж, щипка за ръкавици.

Забележка:Този артикул се изпраща в рамките на 3 работни дни. Благодаря за търпението 🙂 !

Additional information

Weight 1.800 kg
Dimensions 40 × 25 × 30 cm
Дизайн

Живота не е в чакането…, Животът е пътешествие…, Свободата е две гуми…

          AlexsVstrom.com е българският портал на Suzuki V-strom, в който ще намерите всичко за него – информация, съвети, аксесоари.

Свържи се с мен

Този сайт използва бисквитки -"cookies". Те водят до по-добро представяне на сайта и осигуряват по-приятно лично преживяване, докато го разглеждате.